dion bg logo

Течен Яйчен Жълтък


liquid egg yolk

Отнася се към групата на течните яйчни продукти.

Приложение Подходящ за употреба в сладкарската промишленост - майонеза, дресинги, бисквити, юфка, макарони и др.
Състав Пастьоризиран жълтък от кокоши яйца.
Основна информация Течния яйчен жълтък се приготвя от кокоши яйца, които отговарят на изискванията на ЕС.
Начин на използване 100гр. течен яйчен жълтък съответства на около 6 жълтъка от пресни кокоши яйца.
Съхранение В неотворена опаковка при температура между 0 и 4 градуса.
Пакетиране Разфасовки от 10 / 20 / 1000 кг. нето пакетирани в полиетиленов плик, картонен кашон или хартиен чувал.
Срок на годност 30 дена от датата на производство при неотворена опаковка.
Цвят Жълтеникав.
Мирис Натурален, характерен за кокоши яйца.
Вкус Специфичен на прясно разбити яйца, без страничен неспецифичен привкус.
ГМО Във връзка с европейския регламент 1829/2003 и 1830/2003, яйчните продукти не трябва да бъдат декларирани.
Радиация Течния яйчен жълтък не се третира с йонизиращи или ултравиолетови лъчи.
Потенциални алергени (2003/89/СЕ) Яйца
Хранителна стойност за 100гр. 317 kcal / 1325 kJ

Други продукти от категорията


Течен Яйчен Меланж

Еднороден продукт с прахообразна структура!

Течен Яйчен Белтък

Еднороден продукт с прахообразна структура!