dion bg logo

Течен Яйчен Белтък


liquid egg white

Отнася се към групата на течните яйчни продукти.

Приложение В сладкарската промишленост, където е необходимо приложението на течни яйчни белтъци.
Състав 100% белтък от кокоши яйца.
Основна информация Течния яйчен белтък се приготвя от кокоши яйца, които отговарят на изискванията на ЕС.
Начин на използване 100гр. течен яйчен белтък отговаря на белтъците от 3 кокоши яйца.
Съхранение В неотворена опаковка при температура между 0 и 4 градуса.
Пакетиране Разфасовки от 10 / 20 / 1000 кг. нето пакетирани в полиетиленов плик, картонен кашон или хартиен чувал.
Срок на годност 30 дена от датата на производство при неотворена опаковка.
Цвят Бял.
Мирис Натурален, характерен за кокоши яйца.
Вкус Специфичен на прясно разбити яйца, без страничен неспецифичен привкус.
ГМО Във връзка с европейския регламент 1829/2003 и 1830/2003, яйчните продукти не трябва да бъдат декларирани.
Радиация Течния яйчен белтък не се третира с йонизиращи или ултравиолетови лъчи.
Потенциални алергени (2003/89/СЕ) Яйца
Хранителна стойност за 100гр. 48 kcal / 208 kJ

Други продукти от категорията


Течен Яйчен Меланж

Еднороден продукт с прахообразна структура!

Течен Яйчен Жълтък

Еднороден продукт с прахообразна структура!