dion bg logo

Течен Яйчен Меланж


liquid egg melange

Отнася се към групата на течните яйчни продукти.

Приложение Подходящ за хлебопроизводството и сладкарската промишленост - рула, торти, бисквити, юфка, макарони и др.
Състав 100% цели кокоши яйца.
Основна информация Течния яйчен меланж се приготвя от кокоши яйца, които отговарят на изискванията на ЕС.
Начин на използване 100гр. течен яйчен меланж отговаря на 2 кокоши яйца.
Съхранение В неотворена опаковка при температура между 0 и 4 градуса.
Пакетиране Разфасовки от 10 / 20 / 1000 кг. нето пакетирани в полиетиленов плик, картонен кашон или хартиен чувал.
Срок на годност 30 дена от датата на производство при неотворена опаковка.
Цвят Светло жълт.
Мирис Натурален, характерен за кокоши яйца.
Вкус Специфичен на прясно разбити яйца, без страничен неспецифичен привкус.
ГМО Във връзка с европейския регламент 1829/2003 и 1830/2003, яйчните продукти не трябва да бъдат декларирани.
Радиация Течния яйчен меланж не се третира с йонизиращи или ултравиолетови лъчи.
Потенциални алергени (2003/89/СЕ) Яйца
Хранителна стойност за 100гр. 155 kcal / 650 kJ

Други продукти от категорията


Течен Яйчен Жълтък

Еднороден продукт с прахообразна структура!

Течен Яйчен Белтък

Еднороден продукт с прахообразна структура!